Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zarracina CF (1457069) - Llops C.F (1418468) » 726880935: T75/J1/IV

Liga 726880935 Información oficial sobre el partido 726880935 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / IV.36 (3459)

Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido 1 - 0 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
Juan Bombarely (80') 1 - 0
Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido 1 - 0 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido 3 - 1 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
Tiene mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zarracina CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Bombarely ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Zarracina es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Abderrahim Hamidi del Zarracina ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Serna! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Zarracina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduardo Cajal en un 1 contra 1 amb el porter Enrique Parada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Juan Bombarely, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Abderrahim Hamidi de Zarracina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Armando Henry de Zarracina es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Llops C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Txomin Deustua va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Llops van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xuacu Mainez García va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Agustín Pérez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Marc Moret va estar a punt de posar per davant a Llops amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Carlos Vicente Español va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Renato Graaf va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Carlos Vicente Español va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 274 Minuto 78 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 78, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!