Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heroes Zaragoza (117823) - lizaman (1419893) » 726880610: T75/J4/IV

Liga 726880610 Información oficial sobre el partido 726880610 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / IV.30 (3453)

Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido 5 - 1 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
Allan Barbe (20') 1 - 0
林 (Lin) 力超 (Lichao) (23') 2 - 0
2 - 1 Marbert Preuschen (26')
Adrián Ayza (32') 3 - 1
Jesús Antonio Tafur (34') 4 - 1
Alexandre Richon (75') 5 - 1
Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido 5 - 1 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido 3 - 0 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
Tiene suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heroes Zaragoza

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 20 una excel·lent centrada de Jesús Antonio Tafur va arribar a Allan Barbe, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Jérémie Levavasseur va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 23 de joc. 林 (Lin) 力超 (Lichao) es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Antonio Tafur estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adrián Ayza va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 32.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Jesús Antonio Tafur va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Alexandre Richon va augmentar la diferència de Heroes a 5 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 18 (Ocasión evento especial): En Jesús Antonio Tafur, al minut 18 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Elano Rojas Casas el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 林 (Lin) 力超 (Lichao) de Heroes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Adrián Ayza, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hermínio Alexandre al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Antonio Tafur va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Heroes ho intentava per la dreta per mitjà de Allan Barbe, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jérémie Levavasseur de Heroes es va guanyar la targeta groga merescudament.

lizaman

Goles Goles

  • 153 Minuto 26 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, lizaman seguien lluitant fins al final. Al minut 26, fruit d'aquests esforços, Marbert Preuschen va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): lizaman van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Ransford Ofori-Quaye no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Vicente González-Cavada de lizaman va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.