Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pirineo rojo (437648) - Sparguiteam (775104) » 726880591: T75/J13/IV

Liga 726880591 Información oficial sobre el partido 726880591 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / IV.29 (3452)

Pirineo rojo Alineación oficial del equipo 'Pirineo rojo' en el partido 2 - 2 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
Raúl Iduya (3') 1 - 0
1 - 1 Alberto Soria (5')
Alfredo García Orovio (57') 2 - 1
2 - 2 Jaume Llull (73')
Pirineo rojo Alineación oficial del equipo 'Pirineo rojo' en el partido 2 - 2 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pirineo rojo Alineación oficial del equipo 'Pirineo rojo' en el partido 2 - 0 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirineo rojo

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raúl Iduya, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Pirineo ro va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Hormiga, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alfredo García Orovio que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Salvador Muñoz Rubio al minut 4 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Iduya va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Raúl Iduya va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pirineo ro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Lihu Eydar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pirineo ro.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Juan Antonio Martínez Montes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Raúl Iduya es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lihu Eydar va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Salvador Muñoz Rubio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Iduya va estar a punt d'avançar els locals al minut 81 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Pirineo ro va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però José Hormiga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Lucas Segovia de Pirineo ro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sparguiteam

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alberto Soria de Sparguiteam va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Jaume Llull va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 73.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dídac Mompo de Sparguiteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.