Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castillonroy Rangers (991872) - Sevillanos cf (1588407) » 726880435: T75/J2/IV

Liga 726880435 Información oficial sobre el partido 726880435 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / IV.27 (3450)

Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido 7 - 0 Sevillanos cf Alineación oficial del equipo 'Sevillanos cf' en el partido
Jorge Richter (32') 1 - 0
Cado Dolcinellas (35') 2 - 0
Ezkidi Lopearotza (53') 3 - 0
Jorge Richter (58') 4 - 0
Ezkidi Lopearotza (76') 5 - 0
Peio Lategi (79') 6 - 0
Ezkidi Lopearotza (80') 7 - 0
Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido 7 - 0 Sevillanos cf Alineación oficial del equipo 'Sevillanos cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido 5 - 0 Sevillanos cf Alineación oficial del equipo 'Sevillanos cf' en el partido
Tiene suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castillonroy Rangers

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Jorge Richter de Castillonroy, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cado Dolcinellas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Castillonroy va aconseguir el 3 - 0 quan Ezkidi Lopearotza va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Castillonroy va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jorge Richter va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ezkidi Lopearotza va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Peio Lategi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Castillonroy, mentre ja celebrava el 6 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): En Ezkidi Lopearotza va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 7-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Castillonroy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cado Dolcinellas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Peio Lategi de Castillonroy va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ezkidi Lopearotza es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Castillonroy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ezkidi Lopearotza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Cado Dolcinellas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Sevillanos cf

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Javier Donvela que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.