Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tonike (438451) - Ferran F.C (48395) » 726880291: T75/J8/IV

Liga 726880291 Información oficial sobre el partido 726880291 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / IV.24 (3447)

tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido 2 - 3 Ferran F.C Alineación oficial del equipo 'Ferran F.C' en el partido
Adriel Cugnu (37') 1 - 0
1 - 1 Toni Benjumea (55')
1 - 2 Miquel Renau (78')
1 - 3 Ovidi Sociats (81')
Veli Lento (88') 2 - 3
tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido 2 - 3 Ferran F.C Alineación oficial del equipo 'Ferran F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido 2 - 1 Ferran F.C Alineación oficial del equipo 'Ferran F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tonike

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): tonike s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Adriel Cugnu per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Veli Lento va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 3 per a tonike.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a tonike per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Veli Lento, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): tonike va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sándor Magyar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Peláez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Briceño! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan Nil Lafulla des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Juan Iturrista era fer passades de llarga distància. Al minut 86 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Bogdan Boştiog però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Ferran F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per David Eiriz el va rematar Toni Benjumea amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a F.F.C prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Miquel Renau.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 81 minuts, Ovidi Sociats va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): David Eiriz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kutluhan Ulu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): En Benet Codony, al minut 31 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Leonardo Jiménez el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.F.C que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miquel Renau, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 289 Minuto 83 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Benet Codony va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Leonardo Jiménez el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Josep Tallada va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Javier Tosesón al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Josep Tallada de F.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Ovidi Sociats de F.F.C va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.