Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rebordaos (1457406) - Atletico de Helia (120142) » 726879949: T75/J7/IV

Liga 726879949 Información oficial sobre el partido 726879949 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / IV.18 (3441)

Rebordaos Alineación oficial del equipo 'Rebordaos' en el partido 3 - 2 Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido
Pablo Andrés Pinto (7') 1 - 0
Miguel Ángel Galán (20') 2 - 0
2 - 1 Ville Juntunen (42')
2 - 2 Arnold Vriend (48')
Ulrik Pettersen (63') 3 - 2
Rebordaos Alineación oficial del equipo 'Rebordaos' en el partido 3 - 2 Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rebordaos Alineación oficial del equipo 'Rebordaos' en el partido 2 - 0 Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebordaos

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Una falta al minut 7 va provocar un lliure directe. Pablo Andrés Pinto el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Rebordaos va aconseguir el 2 - 0 quan Miguel Ángel Galán va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ulrik Pettersen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rebordaos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Pablo Andrés Pinto va sortir molt desviat al minut 23.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Andrés Pinto. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Roberto Escurra es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Rebordaos ho intentava per la dreta per mitjà de Nazario Garay, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pablo Andrés Pinto de Rebordaos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Sánchez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pablo Andrés Pinto per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però 林 (Lin) 尊隆 (Zunlong) va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Pedro José Pan Álvarez de Rebordaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atletico de Helia

Goles Goles

  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Atletico Ville Juntunen va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ulrik Pettersen va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Atletico va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 48, quan Arnold Vriend, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ville Juntunen va fer una jugada per la banda esquerra, però Nikanor Ozkaritz va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Fortunat Perraudin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atletico, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Arnold Vriend va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Ville Juntunen va servir per deixar enrere el gegant Ulrik Pettersen al minut 38, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atletico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Artur Leesi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Gil de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Ángel Pascual de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.