Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oviedo Club Futbol (1421410) - Tacto Rectal (437363) » 726879914: T75/J12/IV

Liga 726879914 Información oficial sobre el partido 726879914 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / IV.17 (3440)

Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 2 - 1 Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido
0 - 1 Ioan Mânecan (53')
Rafael Abenia (64') 1 - 1
Cyril Nguyen (65') 2 - 1
Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 2 - 1 Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 4 - 0 Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido
Tiene mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oviedo Club Futbol

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rafael Abenia va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Oviedo empatava el partit, 1 a 1, al minut 64.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Cyril Nguyen va donar a Oviedo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Oviedo va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Adrián Pérez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Andrea Boga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oviedo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Ventura Rodríguez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Marek Kňazovický va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lokman Başkara va entorpir al marcador d'en Marek Kňazovický per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Pérez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 57, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marek Kňazovický de Oviedo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tacto Rectal

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Rectales va ser finalitzada des de l'esquerra per Ioan Mânecan al minut 53. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Raphael Di Rocco, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mieczysław Fojcik va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bastien Minnig de Rectales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriël Varkas de Rectales es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.