Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MEquipo Daniel's (434317) - Oviedo Club Futbol (1421410) » 726879905: T75/J10/IV

Liga 726879905 Información oficial sobre el partido 726879905 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / IV.17 (3440)

MEquipo Daniel's Alineación oficial del equipo 'MEquipo Daniel's' en el partido 0 - 1 Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido
0 - 1 Terencio Boutureira (81')
MEquipo Daniel's Alineación oficial del equipo 'MEquipo Daniel's' en el partido 0 - 1 Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MEquipo Daniel's Alineación oficial del equipo 'MEquipo Daniel's' en el partido 2 - 0 Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MEquipo Daniel's

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Al minut 26, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 288 Minuto 30 (Ocasión evento especial): El MEquipo va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Alfredo Pernía es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 287 Minuto 80 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del MEquipo va deixar en bona posició a en Paco Claveria per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Oviedo Club Futbol

Goles Goles

  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Terencio Boutureira era molt més ràpid que el defensa Jorge Henin. Al minut 81, el jugador de Oviedo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Terencio Boutureira va estar a punt de posar per davant a Oviedo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rabeh Waredati va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gianluca Siriu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael Abenia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Rafael Abenia de Oviedo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Omaña de Oviedo es va guanyar la targeta groga merescudament.