Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oviedo Club Futbol (1421410) - F.C. Ale (799884) » 726879893: T75/J7/IV

Liga 726879893 Información oficial sobre el partido 726879893 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / IV.17 (3440)

Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 5 - 2 F.C. Ale Alineación oficial del equipo 'F.C. Ale' en el partido
0 - 1 Shane Winn (23')
0 - 2 Prokopis Mamalis (29')
Marek Kňazovický (34') 1 - 2
Rafael Casaprín (41') 2 - 2
Rafael Casaprín (54') 3 - 2
Alberto Nieto (56') 4 - 2
Pedro Omaña (76') 5 - 2
Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 5 - 2 F.C. Ale Alineación oficial del equipo 'F.C. Ale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 4 - 0 F.C. Ale Alineación oficial del equipo 'F.C. Ale' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oviedo Club Futbol

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Marek Kňazovický es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Rafael Casaprín facilitava les coses al Oviedo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rafael Casaprín, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Oviedo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 54.
  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Terencio Boutureira sempre és una garantia. Al minut 56, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alberto Nieto marcar el 4 - 2 per al Oviedo.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Omaña va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Marek Kňazovický del Oviedo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Alberto Nieto quasi empata el partit per a Oviedo, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rafael Casaprín per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Davalós va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Rubi Mofaz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Abenia de Oviedo es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C. Ale

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El F.C. era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Shane Winn va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Fred Schlindwein va treure un córner llarg cap al segon pal que en Prokopis Mamalis, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Francisco Maino, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. F.C. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Gianni Mularoni va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Shane Winn.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gianni Mularoni de F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.