Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sevenbats (1416316) - Yoshi CF (1460991) » 726879588: T75/J1/IV

Liga 726879588 Información oficial sobre el partido 726879588 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / IV.12 (3435)

sevenbats Alineación oficial del equipo 'sevenbats' en el partido 2 - 2 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
Philippe Wintermantel (21') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Perdigón (58')
1 - 2 Ignacio Perdigón (80')
Dionisio Agustín (82') 2 - 2
sevenbats Alineación oficial del equipo 'sevenbats' en el partido 2 - 2 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sevenbats Alineación oficial del equipo 'sevenbats' en el partido 2 - 0 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sevenbats

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Philippe Wintermantel, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. sevenbats es posava per davant!
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Dionisio Agustín va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. sevenbats empatava el partit, 2 a 2, al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Felix Fasig va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Amb 83 minuts disputats, Philippe Wintermantel gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Atte Uusikoski va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84, Pál Kerék arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Kari Eerola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de sevenbats se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felix Fasig.

Yoshi CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Yoshi van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Ignacio Perdigón.
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ignacio Perdigón sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 80 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Negu Egilatz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Keith Colchester de Yoshi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.