Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camarero Soto (493287) - equipete F.C. (487882) » 726879574: T75/J11/IV

Liga 726879574 Información oficial sobre el partido 726879574 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / IV.11 (3434)

Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 4 - 0 equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido
Ramón Dávila (38') 1 - 0
Jacinto Horcasitas (39') 2 - 0
Harald Heidbrenner (60') 3 - 0
Mohamed Maaiz Fazeel (70') 4 - 0
Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 4 - 0 equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 2 - 0 equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camarero Soto

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ramón Dávila ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Camarero es posava per davant 1 a 0.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 en Otakar Pohořalý va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jacinto Horcasitas podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Camarero pel centre va donar un gran resultat: el gol de Harald Heidbrenner va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Camarero a 4 - 0. Mohamed Maaiz Fazeel va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Camarero va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Cea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Norbert Wojnecki.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Montalvo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Cea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Jacinto Horcasitas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Norbert Wojnecki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ramón Dávila va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

equipete F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Moti Ghosh, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 225 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Moti Ghosh va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El equipete va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Moti Ghosh va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 79 minuts, el equipete va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.