Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

motroco (995579) - La Calzada CD (1584466) » 726879444: T75/J6/IV

Liga 726879444 Información oficial sobre el partido 726879444 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.9 (3432)

motroco Alineación oficial del equipo 'motroco' en el partido 3 - 1 La Calzada CD Alineación oficial del equipo 'La Calzada CD' en el partido
0 - 1 Modestio Solé (36')
Károly Mészáros (57') 1 - 1
Károly Mészáros (59') 2 - 1
Jean-Luis Jack (63') 3 - 1
motroco Alineación oficial del equipo 'motroco' en el partido 3 - 1 La Calzada CD Alineación oficial del equipo 'La Calzada CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
motroco Alineación oficial del equipo 'motroco' en el partido 0 - 2 La Calzada CD Alineación oficial del equipo 'La Calzada CD' en el partido
Tiene bastante suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

motroco

Goles Goles

  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Casimiro Oriol va anar a parar al cap de Károly Mészáros que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a motroco el 1 - 1.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de motroco va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Károly Mészáros, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Jean-Luis Jack va marcar al minut 63 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): motroco va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Károly Mészáros va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bruno Thybrant.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de motroco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maxime-Loïc Kepseu va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de motroco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iván Oriol Durán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Károly Mészáros va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

La Calzada CD

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Modestio Solé que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Calzada.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Calzada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Ramon Barbarà va quedar-se sol davant el porter Isadoro Ubal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ali Bitar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Ali Bitar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ali Bitar després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Isadoro Ubal va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Hieronim Mącik va marcar al minut 58 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Aldis Bāzējs quasi aconsegueix empatar per Calzada al minut 62, però Isadoro Ubal va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Anurak Raksa-ngob va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Isadoro Ubal.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óscar Pi y Margall va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Modestio Solé va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Aldis Bāzējs de Calzada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.