Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dioses del balón (307573) - Saltimbanquis FC (795035) » 726879177: T75/J10/IV

Liga 726879177 Información oficial sobre el partido 726879177 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / IV.4 (3427)

dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 0 - 4 Saltimbanquis FC Alineación oficial del equipo 'Saltimbanquis FC' en el partido
0 - 1 Albert Lleget (9')
0 - 2 Francisco Jaén (11')
0 - 3 Adelino Rueda Jiménez (22')
0 - 4 Manuel Santo Domingo (66')
dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 0 - 4 Saltimbanquis FC Alineación oficial del equipo 'Saltimbanquis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 0 - 3 Saltimbanquis FC Alineación oficial del equipo 'Saltimbanquis FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dioses del balón

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Junior Yacoub va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 24 minuts, el dioses va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Saltimbanquis FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aretx Erdoki és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Albert Lleget perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Francisco Jaén de Saltimbanquis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 11. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Adelino Rueda Jiménez va augmentar l'avantatge de Saltimbanquis a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Manuel Santo Domingo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del dioses. La jugada d'estratègia del Saltimbanquis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en David Moncho va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Adelino Rueda Jiménez es va quedar sol davant del porter, al minut 23. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Adelino Rueda Jiménez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 57 (Ocasión de falta): Manuel Santo Domingo va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Manuel Santo Domingo de Saltimbanquis va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Víctor Haro va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Manuel Santo Domingo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Sergio Caldevilla, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Saltimbanquis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.