Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pontelo ponselo fc (1337830) - R. C. D Rúa Vella (795329) » 726879085: T75/J1/IV

Liga 726879085 Información oficial sobre el partido 726879085 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / IV.3 (3426)

pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido 3 - 3 R. C. D Rúa Vella Alineación oficial del equipo 'R. C. D Rúa Vella' en el partido
0 - 1 Patxi Aborrotza (38')
0 - 2 Manuel Dărângă (40')
Zoltán Baross (43') 1 - 2
1 - 3 Lisard Bassets (47')
Thilo Ladtmann (58') 2 - 3
Ramin Baboli (60') 3 - 3
pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido 3 - 3 R. C. D Rúa Vella Alineación oficial del equipo 'R. C. D Rúa Vella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido 5 - 1 R. C. D Rúa Vella Alineación oficial del equipo 'R. C. D Rúa Vella' en el partido
Tiene mala suerte 5.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pontelo ponselo fc

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Zoltán Baross es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): pontelo no perdien la fe, i al minut 58 del partit, Thilo Ladtmann va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): En Svätopluk Antoš va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ramin Baboli la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): pontelo va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Svätopluk Antoš va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): pontelo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonino Freghetti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Zbigniew Kawczyński.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Ádám Guti va disposar d'una bona oportunitat al minut 41, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Christian Almkvist va estar a punt d'empatar per a pontelo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Zbigniew Kawczyński va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): pontelo va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 48 que Zbigniew Kawczyński no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Antonino Freghetti no s'ho podia creure.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Thilo Ladtmann va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

R. C. D Rúa Vella

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Patxi Aborrotza va superar per velocitat Huugo Mattila per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Manuel Dărângă! Un inimaginable dribbling sobre Xalo Quindous va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 2 per a R. VELLA.
  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Patxi Aborrotza va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Lisard Bassets, que no va fallar i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pierre 'Lóstrego' Garayzabal, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pierre 'Lóstrego' Garayzabal va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, un refús desafortunat de Juan Eduardo Cebrián Descalzo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Patxi Aborrotza no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Miguel Ángel Enciso, el jugador de R. VELLA va ser expulsat al minut 53.