Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cesana fc (779241) - CF Cirera (1337344) » 726879017: T75/J12/IV

Liga 726879017 Información oficial sobre el partido 726879017 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / IV.1 (3424)

Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido 0 - 1 CF Cirera Alineación oficial del equipo 'CF Cirera' en el partido
0 - 1 Miguel Ángel Argüelles (59')
Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido 0 - 1 CF Cirera Alineación oficial del equipo 'CF Cirera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido 2 - 1 CF Cirera Alineación oficial del equipo 'CF Cirera' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cesana fc

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ostertz Orbea va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Martín Núñez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cesana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) del Cesana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Faustino Iribarrena quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

CF Cirera

Goles Goles

  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Miguel Ángel Argüelles va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Cirera i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cirera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joaquín Ereinuzqueta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 206 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Ricardo Lafuente Manso de Zúñiga va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Tim Anspach de Cirera, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): El Cirera va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ricardo Lafuente Manso de Zúñiga la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.