Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Nankatsu (1462023) - Ecstasy of Gold FC (774353) » 726878732: T75/J11/III

Liga 726878732 Información oficial sobre el partido 726878732 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / III.12 (3419)

CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 0 - 5 Ecstasy of Gold FC Alineación oficial del equipo 'Ecstasy of Gold FC' en el partido
0 - 1 Antonio Nosatti (14')
0 - 2 Andrei Arcanu (35')
0 - 3 Güner Kalelioğlu (38')
0 - 4 Andrei Arcanu (40')
0 - 5 Andrei Arcanu (82')
CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 0 - 5 Ecstasy of Gold FC Alineación oficial del equipo 'Ecstasy of Gold FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 0 - 6 Ecstasy of Gold FC Alineación oficial del equipo 'Ecstasy of Gold FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Nankatsu

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Damine Assoumani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maciej Słodziński de Nankatsu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ecstasy of Gold FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Antonio Nosatti va posar els visitants Ecstasy per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Andrei Arcanu va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 38 minuts de joc, Güner Kalelioğlu, corrent com un esperitat, superà primer Roberto Sáenz per velocitat, i després el porter posant el 0 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andrei Arcanu, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andrei Arcanu de Ecstasy l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Andrei Arcanu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Andrei Arcanu, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Andrei Arcanu va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sylwester Drobot al minut 50, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nankatsu. La jugada d'estratègia del Ecstasy per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sylwester Drobot va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Jari Snellius de Ecstasy va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 91 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.