Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad de Zaragoza S.D. (798529) - Burguillos CF (1461535) » 726878509: T75/J11/III

Liga 726878509 Información oficial sobre el partido 726878509 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / III.8 (3415)

Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido 2 - 1 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
Hessu Mäkelin (4') 1 - 0
1 - 1 Robert Koníř (19')
Hessu Mäkelin (67') 2 - 1
Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido 2 - 1 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido 1 - 0 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad de Zaragoza S.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Hessu Mäkelin va donar a Zaragoza un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 67 gràcies a la jugada de Hessu Mäkelin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Antoine Hofmann va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hessu Mäkelin va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Enzo Bastardo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Murat Sirmen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zaragoza.

Burguillos CF

Goles Goles

  • 187 Minuto 19 (Gol tiro lejano): En Bodo Nowigk conduïa pel cercle central i, veient a en Robert Koníř desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 54 (Ocasión de falta): El Burguillos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 54 amb un llançament de falta perillós. En Rickey Sebastian però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Onwuamaeze Singbo ja els havia advertit que el porter contrari, en José Manuel Piñero, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.