Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.Comovaeso (311516) - palomera blanes (119634) » 726877883: T75/J8/II

Liga 726877883 Información oficial sobre el partido 726877883 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / II.1 (3404)

A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 3 - 5 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Bernart Artsua (23') 1 - 0
1 - 1 Jordi Ramon Solé (29')
1 - 2 Felipe Carlos González (43')
1 - 3 Felipe Carlos González (43')
Skorri 'Thor´s Hammer' Ríkarðsson (59') 2 - 3
2 - 4 Bernardo Toledo Golfín (73')
2 - 5 José Yeste Serrano (79')
Ipar Ollate (80') 3 - 5
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 3 - 5 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido 2 - 0 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.Comovaeso

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Comovaeso va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bernart Artsua, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 101 Minuto 59 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Skorri 'Thor´s Hammer' Ríkarðsson, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Comovaeso.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ipar Ollate trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Viv Predebon va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Comovaeso va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patxi Valdivia del Corral en un 1 contra 1 amb el porter Shaka Haines, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Comovaeso a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Skorri 'Thor´s Hammer' Ríkarðsson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

palomera blanes

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 29, en José Yeste Serrano del palomera va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jordi Ramon Solé que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): El contraatac de palomera va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Felipe Carlos González va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 2!
  • 180 Minuto 43 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 43 pels visitants. En Felipe Carlos González va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): palomera va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 73, quan Bernardo Toledo Golfín, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 4.
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Martín Saurín va deixar la defensa rival amb un pam de nas. José Yeste Serrano va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. palomera posava el marcador 2 a 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de palomera, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Felipe Carlos González va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ramiro Pinedo Salazar es va comportar com un juvenil al minut 69 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): palomera van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Gregorio Camos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Gradilla de palomera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.