Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726858865

Liga 726858865 Información oficial sobre el partido 726858865 en Hattrick

11.05.2024 13:45:00

FC Fortuno Alineación oficial del equipo 'FC Fortuno' en el partido 1 - 1 ATHLETIC LUKA Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC LUKA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Fortuno Alineación oficial del equipo 'FC Fortuno' en el partido 2 - 0 ATHLETIC LUKA Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC LUKA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fortuno

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fortuno contenien la respiració mentre en Endrich Goettlicher s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Augusto Nipoti es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Timoty Monnissen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Fortuno va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Endrich Goettlicher en un 1 contra 1 amb el porter István Plókai, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claus Axt de Fortuno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Uriel Vilaró després que el jugador de Fortuno li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Claus Axt de Fortuno va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

ATHLETIC LUKA

Goles Goles

  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Emil-Marian Buzea va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 44 de joc. Josef Zeman es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): ATHLETIC van sortir al contraatac al minut 37, però Emil-Marian Buzea va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gregory Lawless es va comportar com un juvenil al minut 48 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): ATHLETIC van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 52, però Marko Hajdinjak va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ATHLETIC, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Kahraman Eroğlu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.