Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726858192

Liga 726858192 Información oficial sobre el partido 726858192 en Hattrick

11.05.2024 13:30:00

FK RAZDEGO Alineación oficial del equipo 'FK RAZDEGO' en el partido 2 - 4 Hara LFC Alineación oficial del equipo 'Hara LFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK RAZDEGO Alineación oficial del equipo 'FK RAZDEGO' en el partido 3 - 1 Hara LFC Alineación oficial del equipo 'Hara LFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK RAZDEGO

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Bert Osborne va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): El RAZDEGO no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Emir Husomanović es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Bernard Torić va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Danis Bovan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Ivo Raljević va estar a punt d'empatar per a RAZDEGO quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kerim Agić va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Thim Sterk va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 90 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivo Raljević.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emir Husomanović de RAZDEGO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Ali Čordaš de RAZDEGO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hara LFC

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): En Serafim Krivosheya va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 28. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Serafim Krivosheya va treure un córner llarg cap al segon pal que en Janko Jovanović, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ali Bukva va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Léon Guisgand de Hara va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Serafim Krivosheya va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Matija Žitko va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Émeric Paris. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.