Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726845302

Liga 726845302 Información oficial sobre el partido 726845302 en Hattrick

20.04.2024 13:30:00

Proleter Sarajevo Alineación oficial del equipo 'Proleter Sarajevo' en el partido 4 - 1 Muzimazi Alineación oficial del equipo 'Muzimazi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Proleter Sarajevo Alineación oficial del equipo 'Proleter Sarajevo' en el partido 5 - 0 Muzimazi Alineación oficial del equipo 'Muzimazi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Proleter Sarajevo

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, Landor Carhuavilca va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Proleter, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Marko Đorđević per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Proleter va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miloš Pantić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Als 76 minuts de joc, els nois de Proleter van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Miloš Pantić augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Landor Carhuavilca hauria d'haver estat gol al minut 14 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ishak Šečić va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Lloyd Crater, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jeronim Livaić al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Miloš Pantić va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Lloyd Crater, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Lloyd Crater de Proleter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirco Pauzenberger de Proleter es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Marko Đorđević de Proleter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Muzimazi

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Muzimazi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Emir Ćosanović va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Muzimazi Bilal Kerkez quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Adem Repajić l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bogoljub Tolić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.