Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726834058

Liga 726834058 Información oficial sobre el partido 726834058 en Hattrick

11.05.2024 13:25:00

aPachi`s Crew Alineación oficial del equipo 'aPachi`s Crew' en el partido 0 - 1 todoshiba Alineación oficial del equipo 'todoshiba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
aPachi`s Crew Alineación oficial del equipo 'aPachi`s Crew' en el partido 2 - 1 todoshiba Alineación oficial del equipo 'todoshiba' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aPachi`s Crew

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Zeki Ataç va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de aPachi`s Artur Guboglo quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Ernesto Siewert va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de aPachi`s van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 86 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Maroš Hodík, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Georgi Ivanchev.

todoshiba

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrea Giuseppe Dadda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Simon Wirthl va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cristi Hainagiu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el todoshiba va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Yusmai Rashit s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ġanni Refalo al minut 27, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Yusmai Rashit, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. todoshiba va quedar sense poder incrementar el seu marcador.