Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726831805

Liga 726831805 Información oficial sobre el partido 726831805 en Hattrick

27.04.2024 13:25:00

Lauta Army Alineación oficial del equipo 'Lauta Army' en el partido 3 - 3 FC Fishburn Alineación oficial del equipo 'FC Fishburn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lauta Army Alineación oficial del equipo 'Lauta Army' en el partido 2 - 0 FC Fishburn Alineación oficial del equipo 'FC Fishburn' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lauta Army

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Una falta al minut 17 va provocar un lliure directe. Lachezar Slavov el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Lachezar Slavov va donar a Lauta un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stoyan Panov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lauta es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Amb 14 minuts disputats, Lachezar Slavov gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Mario Shandarov va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Stoyan Panov per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mario Shandarov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Lauta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Valentin Karabelyov en un 1 contra 1 amb el porter Mario Shandarov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lachezar Slavov de Lauta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Fishburn

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 38, quan Dimitar Popov va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Iliya Tzitzelkov va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 42.
  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Fishburn Boris Todorov va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Vasil Miladinov va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rosen Grozev quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Angel Makarinov va marcar al minut 90 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Dimitar Popov de Fishburn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Angel Makarinov de Fishburn va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.