Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726831594

Liga 726831594 Información oficial sobre el partido 726831594 en Hattrick

11.05.2024 13:25:00

Golemi vrh Alineación oficial del equipo 'Golemi vrh' en el partido 5 - 1 Bork United Alineación oficial del equipo 'Bork United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Golemi vrh Alineación oficial del equipo 'Golemi vrh' en el partido 6 - 0 Bork United Alineación oficial del equipo 'Bork United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golemi vrh

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Golemi, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Karol Škrlec per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Yuriy Ibraev es va introduir dins la defensa central al minut 19, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Golemi va aconseguir el 3 - 0 quan Artur Gomes Domingos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Golemi va obtenir un penal al minut 69, que va llançar a la perfecció Gianluca Gallinella. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Hristofor Tzvetkov va augmentar l'avantatge de Golemi a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mauro Bigolin va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zhivko Shopov de Golemi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bork United

Goles Goles

  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mario Rosenberg, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.