Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726824591

Liga 726824591 Información oficial sobre el partido 726824591 en Hattrick

11.05.2024 13:25:00

Ostrova Alineación oficial del equipo 'Ostrova' en el partido 1 - 1 F.C. Sofia City Alineación oficial del equipo 'F.C. Sofia City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ostrova Alineación oficial del equipo 'Ostrova' en el partido 3 - 0 F.C. Sofia City Alineación oficial del equipo 'F.C. Sofia City' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ostrova

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Ostrova equilibrava la balança al minut 35. En Valeri Grigorov, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hristo Yonovski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vladimir Krusev va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Alexander Beurle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 71 (Ocasión de falta): Amb 71 minuts disputats, Svetoslav Krumov gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alexander Beurle va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 80 en Vladimir Krusev ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Dimitar Kalúchev el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Valeri Grigorov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ostrova se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Vladimir Vasilev del Ostrova ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

F.C. Sofia City

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en David Laviña que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sofia.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sofia la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Sofia van sortir al contraatac amb encert al minut 72, però Stoyan Petrov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, un refús desafortunat de Renato Arce, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stoyan Petrov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.