Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726823853

Liga 726823853 Información oficial sobre el partido 726823853 en Hattrick

20.04.2024 13:25:00

Zlite Kokoshki Alineación oficial del equipo 'Zlite Kokoshki' en el partido 1 - 2 Blue Force Alineación oficial del equipo 'Blue Force' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zlite Kokoshki Alineación oficial del equipo 'Zlite Kokoshki' en el partido 4 - 2 Blue Force Alineación oficial del equipo 'Blue Force' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zlite Kokoshki

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Kokoshki equilibrava la balança al minut 40. En Miklós Láng, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Kokoshki la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Augusto Martins Miguel va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimitar Gurmev de Kokoshki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dimitar Gurmev se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Blue Force

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Micha Gray es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Force prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Ctibor Kudrnáč.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Aldo Fermín Husaín va entorpir al marcador d'en Saade Thiong’o per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Force que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Georgi Petrov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aldo Fermín Husaín al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michel Lukassen.