Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726821454

Liga 726821454 Información oficial sobre el partido 726821454 en Hattrick

11.05.2024 13:25:00

AFC Popintzi Alineación oficial del equipo 'AFC Popintzi' en el partido 2 - 2 Tigers_BG Alineación oficial del equipo 'Tigers_BG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AFC Popintzi Alineación oficial del equipo 'AFC Popintzi' en el partido 3 - 1 Tigers_BG Alineación oficial del equipo 'Tigers_BG' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC Popintzi

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Popintzi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Stanislav Lutonský va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Popintzi va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Heðin í Soylu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aronne Tiso va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Dario Stipa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Popintzi a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Angel Panayotov va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Popintzi, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Damyan Boyadzhiev va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Damyan Boyadzhiev de Popintzi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chatpangon Nilooban de Popintzi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tigers_BG

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sebastian Faco va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Tigers_BG, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 75 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Kahraman Aker.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Vram Jamgochyan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Simeon Kolev va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Tigers_BG va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 89, quan Vram Jamgochyan va quedar-se sol davant el porter Simeon Kolev, però aquest va poder aturar el xut.