Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726810253

Liga 726810253 Información oficial sobre el partido 726810253 en Hattrick

04.05.2024 13:20:00

NK SUŠICA Alineación oficial del equipo 'NK SUŠICA' en el partido 2 - 2 Stare Vrane NK Alineación oficial del equipo 'Stare Vrane NK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NK SUŠICA Alineación oficial del equipo 'NK SUŠICA' en el partido 5 - 0 Stare Vrane NK Alineación oficial del equipo 'Stare Vrane NK' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK SUŠICA

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Rok Glad va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de SUŠICA.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): SUŠICA equilibrava la balança al minut 74. En Andre Lovrinšek, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SUŠICA Pablo Torres Fontes quasi marca al minut 10 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Émanuel Le Ray l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giacomo Brescia va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Dalibor Žgajnar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Albert Bakos del SUŠICA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): SUŠICA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Steinbjørn á Reynatúgvu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de SUŠICA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 63 minuts, en Émanuel Le Ray no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El SUŠICA va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Chiel Sweelinck la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Torres Fontes de SUŠICA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Stare Vrane NK

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Wezily Mutaba, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 52.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Conrad Meichtry va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Stare, Cristi Hriţuleac, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El Stare va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en Igor Simmet va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Al minut 10 en Nils-Hendrik Meddig va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.