Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726783769

Liga 726783769 Información oficial sobre el partido 726783769 en Hattrick

11.05.2024 12:45:00

Red Star Shoomy Alineación oficial del equipo 'Red Star Shoomy' en el partido 2 - 2 StefanGRF Alineación oficial del equipo 'StefanGRF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Red Star Shoomy Alineación oficial del equipo 'Red Star Shoomy' en el partido 0 - 4 StefanGRF Alineación oficial del equipo 'StefanGRF' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Star Shoomy

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Teo Dimai va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Shoomy i marcant el 1 - 0.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Teo Dimai va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Shoomy, al minut 70. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Malte Vasolt va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Malte Vasolt va marxar de Ondrej Zavarský en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Shoomy van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Shoomy va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cosmin Melinteanu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jerzy Kędra.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a Shoomy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Teo Dimai, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

StefanGRF

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 38 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Carl-Bertil Grip de StefanGRF marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): Bertus Spierings va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 69 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Salvador Boquera va estar a punt de posar per davant a StefanGRF amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Austin Hancox va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Bertus Spierings va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 34. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Riad Khabbaza va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Austin Hancox, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): El StefanGRF va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 62 amb un llançament de falta perillós. En Bertus Spierings però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Salvador Boquera, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. StefanGRF va quedar sense poder incrementar el seu marcador.