Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726763491

Liga 726763491 Información oficial sobre el partido 726763491 en Hattrick

04.05.2024 12:15:00

FC " STAR DOJRAN " Alineación oficial del equipo 'FC " STAR DOJRAN "' en el partido 1 - 2 FC Galactico Alineación oficial del equipo 'FC Galactico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC " STAR DOJRAN " Alineación oficial del equipo 'FC " STAR DOJRAN "' en el partido 1 - 2 FC Galactico Alineación oficial del equipo 'FC Galactico' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,3 % 67,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC " STAR DOJRAN "

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): El DOJRAN no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Joachim Trześniowski es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alex Virga va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Joachim Trześniowski, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Omid Ali Lavasani hauria d'haver estat gol al minut 60 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): DOJRAN enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

FC Galactico

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan İsmail Yargıcı va posar els visitants Galactico per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Jakim Stefanoski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Feliciano Boal va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jakim Stefanoski va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Andrzej Zygo, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Andrzej Zygo de Galactico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.