Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726763329

Liga 726763329 Información oficial sobre el partido 726763329 en Hattrick

11.05.2024 12:15:00

FC "Chelsea London" Alineación oficial del equipo 'FC "Chelsea London"' en el partido 2 - 2 JUVETAS Alineación oficial del equipo 'JUVETAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC "Chelsea London" Alineación oficial del equipo 'FC "Chelsea London"' en el partido 1 - 4 JUVETAS Alineación oficial del equipo 'JUVETAS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC "Chelsea London"

Goles Goles

  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a "Chelsea va ser Zlatko Dukovski.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): "Chelsea s'avançava al marcador al minut 58, després d'un rebot que va caçar en Slobodan Damjanović per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gunnlaugur Ingason va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Riki Metsi, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Slobodan Damjanović va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Valentin Purza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jovica Jovchev va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): "Chelsea van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Zlatko Dukovski no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

JUVETAS

Goles Goles

  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 55, en Andries Fresen del JUVETAS va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Péter Színes que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Als 89 minuts de partit, Andries Fresen de JUVETAS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Pierrick Barbot va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Andries Fresen de JUVETAS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Venance Agnissan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.