Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726672607

Liga 726672607 Información oficial sobre el partido 726672607 en Hattrick

11.05.2024 12:20:00

Lambretta Alineación oficial del equipo 'Lambretta' en el partido 0 - 8 Dinamo BG Alineación oficial del equipo 'Dinamo BG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lambretta Alineación oficial del equipo 'Lambretta' en el partido 0 - 3 Dinamo BG Alineación oficial del equipo 'Dinamo BG' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lambretta

Dinamo BG

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Dinamo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Yoav Reznick, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 38, Dinamo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pantaleo Nucci.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Dinamo va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Yoav Reznick, amb un xut sec des de la dreta.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Carlo Pocchiola va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Dinamo, Pantaleo Nucci, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dinamo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Antônio Cícero Martins Gomes es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Agner Hansen va anar directament als peus de Alfio Tardelli que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 6.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Agner Hansen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Dinamo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Michele Amberg va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mongkon Prasertsakul es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Pantaleo Nucci quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fabio Pondi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Fabio Pondi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pantaleo Nucci, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michele Amberg de Dinamo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.