Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726638045

Liga 726638045 Información oficial sobre el partido 726638045 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

Pippilippi Alineación oficial del equipo 'Pippilippi' en el partido 3 - 1 VASCO DA GAMA IT Alineación oficial del equipo 'VASCO DA GAMA IT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pippilippi Alineación oficial del equipo 'Pippilippi' en el partido 3 - 0 VASCO DA GAMA IT Alineación oficial del equipo 'VASCO DA GAMA IT' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pippilippi

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Passat el minut 10 de joc, Massimo Tarin facilitava les coses al Pippilippi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Pippilippi prenia la batuta de l'encontre al minut 68, quan en Mircia Vasea va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pippilippi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lech Kubieniec va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Daniele Di Egidio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pippilippi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Pippilippi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniele Di Egidio en un 1 contra 1 amb el porter Riccardo Scipioni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Pippilippi es va veure beneficiat per la polèmica al minut 40, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Massimo Tarin va relliscar al moment de fer el xut i el porter Riccardo Scipioni no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raffaello Bracco va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Riccardo Scipioni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lech Kubieniec va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

VASCO DA GAMA IT

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Nathanaël Wissocq la va convertir en gol amb un remat de cap en Fabrizio Camaiani tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 5 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.