Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726636150

Liga 726636150 Información oficial sobre el partido 726636150 en Hattrick

11.05.2024 12:30:00

ASDbees Alineación oficial del equipo 'ASDbees' en el partido 5 - 0 Torrececcona Fc. Alineación oficial del equipo 'Torrececcona Fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ASDbees Alineación oficial del equipo 'ASDbees' en el partido 1 - 1 Torrececcona Fc. Alineación oficial del equipo 'Torrececcona Fc.' en el partido
Tiene mucha potra 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,9 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASDbees

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): ASDbees, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Luis Grtheer per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): ASDbees va augmentar la diferència quan Pier Luigi Gaspardo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ASDbees. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Mikołaj Marciński xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): ASDbees va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alessandro Noja, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mario Caggiula que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, Alessandro Noja va pentinar un córner cap al segon pal que Pier Luigi Gaspardo va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): ASDbees van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Sofian Axinia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Mario Caggiula gairebé va marcar per a ASDbees des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pier Luigi Gaspardo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Gamberini.

Torrececcona Fc.