Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726627969

Liga 726627969 Información oficial sobre el partido 726627969 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

Villa Ginestre ALL STAR Alineación oficial del equipo 'Villa Ginestre ALL STAR' en el partido 4 - 2 Fly Boys 2.0 Alineación oficial del equipo 'Fly Boys 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Villa Ginestre ALL STAR Alineación oficial del equipo 'Villa Ginestre ALL STAR' en el partido 5 - 0 Fly Boys 2.0 Alineación oficial del equipo 'Fly Boys 2.0' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa Ginestre ALL STAR

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Ginestre equilibrava la balança al minut 32. En Lucio Scalone, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Ginestre, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Janne Hummelin per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Ginestre va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lucio Scalone des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Janne Hummelin va incrementar l'avantatge de Ginestre amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Janne Hummelin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Valerio Bertoni va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Nir Mosseri quasi marca en una jugada assajada de córner que Janne Hummelin havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Janne Hummelin de Ginestre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fly Boys 2.0

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Giuseppe Boccacin va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Un mica després, Giuseppe Boccacin de Fly's va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fortunato Barzaghi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Gian Mattia Malvestiti va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Daniele Puzzarini quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.