Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726625960

Liga 726625960 Información oficial sobre el partido 726625960 en Hattrick

11.05.2024 12:30:00

iRagazzzi Alineación oficial del equipo 'iRagazzzi' en el partido 0 - 6 Pumbolo United Alineación oficial del equipo 'Pumbolo United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
iRagazzzi Alineación oficial del equipo 'iRagazzzi' en el partido 1 - 9 Pumbolo United Alineación oficial del equipo 'Pumbolo United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iRagazzzi

Pumbolo United

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Zbyněk Řezníček de Pumbolo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Danny Hoffman de Pumbolo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Ryszard Panowicz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pumbolo, Ottorino Biondi, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Răzvan Ciută va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 0 - 4 per a Pumbolo.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, Pumbolo va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Zbyněk Řezníček.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Răzvan Ciută va augmentar l'avantatge de Pumbolo a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Răzvan Ciută de Pumbolo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gianvito Nanni.