Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726617055

Liga 726617055 Información oficial sobre el partido 726617055 en Hattrick

11.05.2024 12:30:00

Atletico Rapallo Alineación oficial del equipo 'Atletico Rapallo' en el partido 1 - 7 A.C. Serra De Conti Alineación oficial del equipo 'A.C. Serra De Conti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletico Rapallo Alineación oficial del equipo 'Atletico Rapallo' en el partido 0 - 6 A.C. Serra De Conti Alineación oficial del equipo 'A.C. Serra De Conti' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Rapallo

Goles Goles

  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Eliano Pennacchione va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 22 de joc. Antonio Genova es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 91 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eddo Gunsch va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Antonio Genova va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

A.C. Serra De Conti

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Serra van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Stefano Fraleoni va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Quan passaven 36 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Serra. En Aldo Virecci fano va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Laimis Vitols, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a Serra l'avantatge per 1 - 4. Diego Montero Peña en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Serra per augmentar la diferència al marcador a 1 - 5 al minut 73. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Aldo Virecci fano. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Francesco Burzachechi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.
  • 184 Minuto 91 (Gol de penalti): Serra va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 7, quan Aldo Virecci fano va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Serra va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Stefano Fraleoni va quedar-se sol davant el porter Pino Del Nero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Serra va estar a punt d'empatar al 23 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Stefano Fraleoni que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.