Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726610279

Liga 726610279 Información oficial sobre el partido 726610279 en Hattrick

04.05.2024 12:30:00

FC:Crotone Alineación oficial del equipo 'FC:Crotone' en el partido 7 - 2 Masterchef UTD Alineación oficial del equipo 'Masterchef UTD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC:Crotone Alineación oficial del equipo 'FC:Crotone' en el partido 5 - 4 Masterchef UTD Alineación oficial del equipo 'Masterchef UTD' en el partido
Tiene suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC:Crotone

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a FC:Crotone va ser Bob Lunenburg.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Peter Goldman ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, FC:Crotone es posava per davant 2 a 1.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 47 gràcies a la jugada de Bob Lunenburg, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Stanton Smalley-Mace va augmentar l'avantatge de FC:Crotone a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Hugo Wehinger de FC:Crotone va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Peter Goldman es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 91 (Gol de contra por el centro): FC:Crotone va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 91, quan Serhan Deniz, sol dins l'àrea, va aconseguir el 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nuccio Spezia de FC:Crotone va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Serhan Deniz que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Masterchef UTD

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Als 16 minuts de partit, Clarence Bikkersma de Masterchef va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 35, quan Simone Maran va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Alexei Ţucu va poder marcar per a Masterchef en un servei de cantonada picat per en Gaspare Palmas quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Clarence Bikkersma va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.