Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726609992

Liga 726609992 Información oficial sobre el partido 726609992 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

FC Vis et Virtus Alineación oficial del equipo 'FC Vis et Virtus' en el partido 1 - 0 Temporomandibular Disorders Alineación oficial del equipo 'Temporomandibular Disorders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Vis et Virtus Alineación oficial del equipo 'FC Vis et Virtus' en el partido 4 - 0 Temporomandibular Disorders Alineación oficial del equipo 'Temporomandibular Disorders' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vis et Virtus

Goles Goles

  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mario Falcetti de Virtus aconseguir un gol al minut 70 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Primo Lopedote va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alessandro Gorla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Angelo Giorgio Potì va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Virtus va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Primo Lopedote va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Virtus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Mario Falcetti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Edgardo Faraone arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Virtus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauro Lopinto, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Virtus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 69 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Primo Lopedote ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Primo Lopedote de Virtus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Temporomandibular Disorders

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TMD va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jozias Daeseleer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Jozias Daeseleer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.