Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726608420

Liga 726608420 Información oficial sobre el partido 726608420 en Hattrick

20.04.2024 12:30:00

SamsungA80 Alineación oficial del equipo 'SamsungA80' en el partido 3 - 2 Team Buba F.C. Alineación oficial del equipo 'Team Buba F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SamsungA80 Alineación oficial del equipo 'SamsungA80' en el partido 2 - 1 Team Buba F.C. Alineación oficial del equipo 'Team Buba F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SamsungA80

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Aottanta va posar-se per davant 1 - 0 al minut 24, quan Paul Collins va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aottanta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lassi Tapper progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Benjamin Coulaud de Aottanta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Helenio Chavez del Aottanta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paul Collins va rematar alt.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lassi Tapper va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Team Buba F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 76 minuts, Giovanni Battista Bimbati va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 1.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Guillermo Gatica va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 77 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Team Buba va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kirill Tsaritsyn va desviar el xut final de Guillermo Gatica després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Davide Luigi Vitali hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luigi Cuppini havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Mamisoa Famantanantsoa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.