Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726603722

Liga 726603722 Información oficial sobre el partido 726603722 en Hattrick

04.05.2024 12:30:00

AS Manfredonia Calcio Alineación oficial del equipo 'AS Manfredonia Calcio' en el partido 0 - 4 S.C.Pianura Vecchia Alineación oficial del equipo 'S.C.Pianura Vecchia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AS Manfredonia Calcio Alineación oficial del equipo 'AS Manfredonia Calcio' en el partido 1 - 1 S.C.Pianura Vecchia Alineación oficial del equipo 'S.C.Pianura Vecchia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 35,0 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Manfredonia Calcio

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Toni Chiarelli va marxar de Wanto Vega en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Manfredonia van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Toni Chiarelli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Manfredonia van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Massimo Ombelli no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Santino Pattofatto va estar a punt d'empatar per a Manfredonia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Florian Hagea va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26, Giovanni Corino de Manfredonia va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Giordano Angeli després que el jugador de Manfredonia li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

S.C.Pianura Vecchia

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Václav Rulíšek va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, Wilibrord Berkien va augmentar l'avantatge de S.C.Pianura a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Wilfried Hilpertshauser des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a S.C.Pianura augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Abraham Steensen es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): Václav Rulíšek va xutar magistralment una falta al minut 32 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Václav Rulíšek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wanto Vega es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wanto Vega de S.C.Pianura va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".