Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726601200

Liga 726601200 Información oficial sobre el partido 726601200 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

Birrozza Alineación oficial del equipo 'Birrozza' en el partido 2 - 2 A.C. CIAMPEDEL DE FASCIA Alineación oficial del equipo 'A.C. CIAMPEDEL DE FASCIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Birrozza Alineación oficial del equipo 'Birrozza' en el partido 3 - 3 A.C. CIAMPEDEL DE FASCIA Alineación oficial del equipo 'A.C. CIAMPEDEL DE FASCIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,5 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birrozza

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alexis Lambrecht, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Birrozza se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Beppe Pancrazi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 59, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Marcello Tropeano va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 53, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Alexis Lambrecht de Birrozza va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 54, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Alexis Lambrecht de Birrozza va intentar batre la porteria rival al minut 55 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francesco Tamburello! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 290 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Marcello Tropeano s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yassine Dehouche de Birrozza es va guanyar la targeta groga merescudament.

A.C. CIAMPEDEL DE FASCIA

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Andre Shevchenko que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alessandro Nesta va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benas Panelis de CIAMPEDEL es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.