Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726596053

Liga 726596053 Información oficial sobre el partido 726596053 en Hattrick

04.05.2024 12:30:00

FC Atomica Alineación oficial del equipo 'FC Atomica ' en el partido 1 - 6 Associazione Calcio Picchia Alineación oficial del equipo 'Associazione Calcio Picchia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Atomica Alineación oficial del equipo 'FC Atomica ' en el partido 1 - 4 Associazione Calcio Picchia Alineación oficial del equipo 'Associazione Calcio Picchia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Atomica

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Yaniss Delahaye va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atomica empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alexander Ponomarev hauria d'haver estat gol al minut 34 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Pierre-Jean Dendauw no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jure Daum de Atomica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Associazione Calcio Picchia

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Fiorenzo Dalle Donne que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alessio Lego quedar desmarcat i marcar per a Associazione al minut 37. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Giggino Lorubbio de Associazione va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Vincenzo Arcieri va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Associazione gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Giancarlo Sordoni va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Associazione va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Giancarlo Sordoni, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vincenzo Arcieri va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Romualdo Lucangeli després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roy Jørgensen va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vincenzo Arcieri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.