Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726594709

Liga 726594709 Información oficial sobre el partido 726594709 en Hattrick

04.05.2024 12:30:00

scimpi01 Alineación oficial del equipo 'scimpi01' en el partido 2 - 2 A.S.CENTOCELLE Alineación oficial del equipo 'A.S.CENTOCELLE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
scimpi01 Alineación oficial del equipo 'scimpi01' en el partido 1 - 1 A.S.CENTOCELLE Alineación oficial del equipo 'A.S.CENTOCELLE' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

scimpi01

Goles Goles

  • 186 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de scimpi01 amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Hyacinthe Thévenot, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 124 Minuto 52 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 52 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Viviano Escobar llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): scimpi01 per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Roli Rothschild va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): scimpi01 van sortir al contraatac al minut 81, però Roli Rothschild va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

A.S.CENTOCELLE

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 24 minuts quan Darío Torres va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Duarte Paulo Ribeiro Gonçalves, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 160 Minuto 61 (Gol de falta): L'entrenador de A.S.CENTOCELLE es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Gustaaf Santcroos era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Phil Graus va deixar a Hyacinthe Thévenot assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Darío Torres va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Matteo 'Il Geometra' Salierno hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en William Giovannoni havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iacopo 'Il Legionario' Chirilli de A.S.CENTOCELLE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.