Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726594706

Liga 726594706 Información oficial sobre el partido 726594706 en Hattrick

27.04.2024 12:30:00

Lingue di Komodo Alineación oficial del equipo 'Lingue di Komodo' en el partido 2 - 2 scimpi01 Alineación oficial del equipo 'scimpi01' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lingue di Komodo Alineación oficial del equipo 'Lingue di Komodo' en el partido 2 - 1 scimpi01 Alineación oficial del equipo 'scimpi01' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lingue di Komodo

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Lingue, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Pavel Kaleja per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lingue contenien la respiració mentre en Víťazoslav Šupák s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Silvestras Godvišas va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Rihards Alksnītis, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Lingue va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però William Ordoñez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víťazoslav Šupák va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víťazoslav Šupák.

scimpi01

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Serge Gallard va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Chanthou Lat la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Maxi-Julian Rembach va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): scimpi01 van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Stéphan Agneessens va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Stéphan Agneessens va fer una jugada per la banda esquerra, però Jake Brinker va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Stéphan Agneessens va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.