Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726593366

Liga 726593366 Información oficial sobre el partido 726593366 en Hattrick

11.05.2024 12:30:00

Andiamoforte Alineación oficial del equipo 'Andiamoforte' en el partido 1 - 5 soggetti in campo Alineación oficial del equipo 'soggetti in campo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Andiamoforte Alineación oficial del equipo 'Andiamoforte' en el partido 2 - 0 soggetti in campo Alineación oficial del equipo 'soggetti in campo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andiamoforte

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Matteo Nitti, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Fausto Camaiani una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 15, però una magnífica aturada de Robert Fabisiak va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Dimitri Cavo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Ephraim Baadani va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Fausto Camaiani va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del soggetti. La jugada d'estratègia del Andiamoforte per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ephraim Baadani va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Andiamoforte va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 62 que Robert Fabisiak no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al 63, Ugo Mortai hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Robert Fabisiak. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Imperio Minonzio va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

soggetti in campo

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Guido Pascoli va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de soggetti i marcant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): soggetti sabia com jugar al contraatac, i al minut 21, Rolando Correia va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Norberto Hugo Gentile va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 1 - 3 per a soggetti.
  • 180 Minuto 64 (Gol de falta): Passaven 64 minuts quan en Sergio Calore va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 4.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Rafael Lisinski va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, soggetti, al minut 73. El marcador va canviar a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ettore Ternullo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a soggetti al minut 71.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Moral va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.