Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726593362

Liga 726593362 Información oficial sobre el partido 726593362 en Hattrick

04.05.2024 12:30:00

Spips Alineación oficial del equipo 'Spips' en el partido 1 - 5 Andiamoforte Alineación oficial del equipo 'Andiamoforte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spips Alineación oficial del equipo 'Spips' en el partido 0 - 1 Andiamoforte Alineación oficial del equipo 'Andiamoforte' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spips

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Passava el minut 68 del matx, quan l'atent Danilo Agnoletti va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Luigi Bartelloni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Spips va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luigi Bartelloni, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Andrea Giuseppe Pedata i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Spips, però el xut de Angelo Scuderi va sortir bastant desviat.

Andiamoforte

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Matteo Varaldi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Andiamoforte va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Denis Uncini va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Andiamoforte augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Valerio Vertua es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 60 de partit va donar a Andiamoforte l'avantatge per 0 - 4. Ephraim Baadani en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 89 pels visitants. En Fausto Camaiani va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Basilio Buttafuoco, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Andiamoforte va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Dimitri Cavo, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Andiamoforte va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dimitri Cavo va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valerio Vertua.