Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726590382

Liga 726590382 Información oficial sobre el partido 726590382 en Hattrick

13.04.2024 12:00:00

Silmarillion Belludum Alineación oficial del equipo 'Silmarillion Belludum' en el partido 2 - 3 AC Napoleon Alineación oficial del equipo 'AC Napoleon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Silmarillion Belludum Alineación oficial del equipo 'Silmarillion Belludum' en el partido 3 - 2 AC Napoleon Alineación oficial del equipo 'AC Napoleon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,7 % 34,1 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silmarillion Belludum

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Silmarillion equilibrava la balança al minut 21. En Pierino Zinnanti, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El Silmarillion no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jerzy Patoła es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Verner Normo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Barnabás Hancsák i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Silmarillion, però el xut de Julian Ludwig va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Gürhan Çetiner hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Barnabás Hancsák. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

AC Napoleon

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rinaldo Verratti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Guirec Auvray va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Napoleon l'avantatge per 1 - 3. Matteo Miroballo en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lasse Almås no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adrián Romero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Romero de Napoleon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rinaldo Verratti de Napoleon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.