Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726588767

Liga 726588767 Información oficial sobre el partido 726588767 en Hattrick

27.04.2024 12:00:00

NBA United Alineación oficial del equipo 'NBA United' en el partido 0 - 1 Aquilander Alineación oficial del equipo 'Aquilander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NBA United Alineación oficial del equipo 'NBA United' en el partido 1 - 1 Aquilander Alineación oficial del equipo 'Aquilander' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NBA United

Aquilander

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luigi Pfäuti es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Roberto Sossio quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): El Aquilander va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Per Tobiasson la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ernesto Geerarts va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Stefano Molteni va fer al minut 71 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Per Tobiasson, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aquilander va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stefano Molteni va sortir per sobre el travesser.