Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726587095

Liga 726587095 Información oficial sobre el partido 726587095 en Hattrick

11.05.2024 12:00:00

Topsofthetoptopperback Alineación oficial del equipo 'Topsofthetoptopperback' en el partido 3 - 5 Kappa III Alineación oficial del equipo 'Kappa III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Topsofthetoptopperback Alineación oficial del equipo 'Topsofthetoptopperback' en el partido 4 - 5 Kappa III Alineación oficial del equipo 'Kappa III' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,1 % 36,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Topsofthetoptopperback

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gian Carlo Dutto ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Topsofthetoptopperb es posava per davant 1 a 0.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Omar Pinardi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Topsofthetoptopperb empatava el partit, 2 a 2, al minut 64.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Topsofthetoptopperb va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 84 Ambrosio Sill va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giuseppe Delfino va estar a punt de sentenciar el partit al minut 15, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Patrizio Sanfilippo era fer passades de llarga distància. Al minut 33 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ambrosio Sill però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Gian Carlo Dutto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Topsofthetoptopperb.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Boris Keiner va fer una magnífica centrada, però la rematada de Omar Pinardi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Omar Pinardi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marián Faltičko de Topsofthetoptopperb es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ambrosio Sill després que el jugador de Topsofthetoptopperb li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Kappa III

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Kappa van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 35, quan Lorenzo Miller va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Kappa va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 41. Gabriel Pedrabissi va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 88 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Lorenzo Miller de Kappa marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 91 (Gol por la derecha): Al minut 91 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Alam Atoui que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rakhshan bolouri va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gabriel Pedrabissi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Calvin Dunn, als 69 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rakhshan bolouri.